dijous, 27 de novembre del 2008

Jordi Mas a 'El món a RAC1': "No sabem el valor que té una galleda d'aigua"

El capellà i missioner Jordi Mas ha optat per quedar-se a la regió més pobra i necessitada del Camerun, on fa 48 anys que viu, fins que sigui una molèstia. La seva tasca ha anat molt més enllà que de la de simple missioner. En certa manera, ha acabat fent de cooperant amb la construcció d’escoles i hospitals, i amb la promoció de la formació dels joves i les dones.
Al Camerun el coneixen com a “Baba Georges” i pensa estar-s’hi fins que la seva salut li ho permeti o fins que passi a ser una “molèstia” per a la gent que està allà.
L’Obra Social de Caixa Penedès li ha concedit el premi Josep Parera 2008 i l’Ajuntament de la Garriga l’ha declarat Persona Il·lustre.

Clica aquí per escoltar tot el que ha explicat.
Publicat al web d'EL MÓN A RAC1 (26/11/2008)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola!!!!
Sóc l'Anna de Sant Pau, bé de Cantallops, de cal Ton Xic, em recordes oi?

Avui anant a treballar he posat la radio al cotxe i sorpresa!!! he sentit que et feien una entrevista a RAC1, i després he sabut que t'han donat un premi, que bé!! qui milor que tu per rebre un premi com aquests amb una vida entregada als altres, al desenvolupament i a construir tantes coses.
Doncs això només volia felicitar-te i dir-te que espero que ens veiem aviat. Si vens pel Penedès espero assabentar-me'n i venir a veure't, encara que amb dos nens petits a vegades es fa difícil... Un petó i records de la meva familia (Quim, pares, germans...)

Anònim ha dit...

Hola, Jordi. Avui t'he sentit a RAC1, i quina il·lusió m'ha fet! Enhorabona per tots els premis. A veure si ens podem saludar abans que tornis al Camerun.
Una abraçada,
Montse Vila (la que no va poder passar de Kousseri)