dimecres, 28 de gener del 2009

Canal 33 emet el documental 'Baba' Georges

Canal 33 emet el documental ‘Baba’ Georges, sobre el missioner de la Garriga Jordi Mas, aquest dimecres, 4 de febrer, a les 23:50 h. El treball sobre el missioner de la Garriga Jordi Mas s’inclou a l’espai ‘Taller.doc’, un programa amb cinc temporades en antena dedicat a mostrar noves mirades documentals sobre la realitat. ‘Baba’ George, de la productora Catalana de Televisió Local (CTL) en col.laboració amb el Consell Comarcal del Vallès Oriental, ha rebut el Premi TV3 Catalunya 2008, instituït per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, i el darrer Premi de Televisió Lluís Diumaró, que otorga Òmnium Cultural del Vallès Oriental.

El reportatge ‘Baba’ Georges fuig de la biografia convencional i pretén fixar el retrat moral d’un personatge que resumeix la seva vida en una frase: “Com puc predicar jo el benestar de la vida eterna, si hi ha un infern de sofriment aquí?” Gràcies a textos de Ryszard Kapuscinski, el documental vol convertir aquest testimoni qualificat i de primera mà de Jordi Mas en una aproximació sobre el present i futur d’Àfrica.

‘Baba’ George és obra de Jesús Medina (producció i realització), Montse Redondo (imatge) i Pep Mas (producció associada). A més de produir els informatius de les emissores municipals Granollers TV i Canal Mollet, CTL treballa fent programes per a la Xarxa de Televisions Locals (XTVL) i TVLOCAL.CAT, empresa de creació recent que agrupa les emissores privades Canal Reus, Lleida TV, El 9 TV, TV Girona, TV Manresa i TV Mataró.